1/1

Trivium Retoriikka toimitilakiinteistön rakentaminen Kupittaalla on alkanut maaliskuussa 2019 ja valmistuminen ajoittuu lokakuulle 2020. Rakennushanke sisältää noin 10 000 toimistotalon jossa on kahdeksan toimitilakerrosta, sekä yhteisinä tiloina toimiva vastaanottoaula ja neuvotteluhuoneet.

Muotoilultaan rakennus on kolmeen sektioon ulottuva luova tilaratkaisu mikä mahdollistaa vaivattoman muuntojoustavan tilankäytön. Rakennuksen molemmilta sivuilta viistosti kohti Kupittaanpuistoa ja takaa Helsingintielle avautuvat vihreät näkymät jokaiseen toimitilaan.

Rakennushankkeelle on haettu kansainvälistä BREEAM Excellent -ympäristösertifikaattia. Suunnittelu- ja rakennusvaiheessa on huomioitu teknisten ratkaisujen mahdollisimman mittava energiatehokkuus sekä niiden ympäristöystävällisyys.

 

Kiinteistön sähkönkulutus katetaan katolle asennettavilla aurinkopaneeleilla sekä vihreällä sähköllä. Taloon tulee myös sekä maalämpö ja -kylmä. Rakennusmateriaalien valinnoissa on myös otettu huomioon tuotteiden vähäpäästöisyys.

Trivium Retoriikan ylimpiin kerroksiin 7.-8. sekä ullakkotiloihin sijoittuu Veritaksen uusi pääkonttori.

Vapaat toimitilat & tiedustelut

RAKENNUTTAJATIEDOT

Omistaja

Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas

Rakennuttaja

Kiinteistö Oy Trivium Retoriikka

KVR-Urakoitsija

YIT

Arkkitehtisuunnittelu

APRT

Luonnoskuvat: APRT